Voor sint of kerst wat kopen?

De sluitingen en het vertrek van winkeliers uit de kern van Geertruidenberg kunnen een wat minder gevoel geven over de lokale detailhandel. Is begrijpelijk maar doe dat bij voorkeur niet. Laat onze politici vooral eens nadenken over de ondernemersmogelijkheden die ze binnen deze unieke kern niet hebben weten te stimuleren. Een verandering in de aanpak/gedachtegang is voor hen wellicht zinvol.

Nee! Laten we eens met een uitsluitend positieve blik naar onze lokale detailhandel kijken. Want er blijven nog volop winkelmogelijkheden over. De vernieuwde Keizersdijk verdient veel lof en toont aan hoe mooie het Veerse (winkel)centrum kan worden. Na de Keizersdijk verder gaan met de aanpak van de openbare ruimte via de Hoofdstraat en vervolgens Heereplein en Haven biedt volop mogelijkheden. En wie de 3D-presentatie over het idee van water in de Haven heeft gezien bespeurt hier ook veel mogelijkheden. Kansen voor inwoners, kansen voor ondernemers, kansen voor de gemeente.

Iedereen kan bijdragen aan deze kansen. Want komende weken zullen we allemaal wat gaan kopen. En wanneer we wat gaan kopen kan de afweging gemaakt worden waar. Denk dan met name eens aan de lokale detailhandel: Voor sint of kerst wat kopen? Gewoon even naar uw lokale winkelier lopen!

Lokaal is niet alles te verkrijgen maar vaak meer dan u denkt. Gun de lokale ondernemers dan ook uw aankoop en draag ook bij aan een levendige en bruisende detailhandel. Het lijkt een kleine bijdrage maar wij verzekeren u dat het een positieve stimulans zal zijn voor de lokale detaillisten. Een steun die enkelen zeker kunnen gebruiken.

ps. En natuurlijk bestaat er ook nog de mogelijkheid van de VOG/BRUG-waardebon van €10,- en €20,-. Verkrijgbaar bij infobalie C1000 en via info@vogweb.nl.