Vul de stellingen in over bedrijventerrein Dombosch

Hoe denkt u over de toekomst van bedrijventerrein Dombosch I en II ?

Vindt u dat er meer ruimte moet komen voor groen, water, wandel- en fietsroutes? Of juicht u duurzaamheid op Dombosch toe? We vragen u om uw mening te geven door het invullen van tien stellingen. Dit kan op ons online platform geertruidenberg.ikpraatmee.nl.

Waarvoor gebruiken we uw mening?
Onder de naam Dombosch Werkt! werken we aan het nieuwe omgevingsplan voor bedrijventerrein Dombosch. Dit plan vervangt straks het oude bestemmingsplan. Bij het opstellen van dit omgevingsplan vinden wij het belangrijk om te weten welke wensen er leven over de toekomst van de bedrijventerreinen. Zo helpt u ons om Dombosch beter in te richten.

Hoe kunt u meedoen?
Om de stellingen in te vullen, vragen wij om uzelf eerst te registreren. Dit kan via de knop ‘Praat mee’ op geertruidenberg.ikpraatmee.nl. Daarna kunt u inloggen en de stellingen invullen. Ook kunt u bij iedere stelling een argument achterlaten. Het invullen van de stellingen kost slechts vijf minuten van uw tijd. Na registratie kunt u in de toekomst ook reageren op andere actualiteiten die spelen in de gemeente.

In gesprek over de mogelijkheden
Op 7 en 8 mei organiseren wij twee bijeenkomsten om met omwonenden en ondernemers te praten over de toekomst van bedrijventerrein Dombosch. Op 7 mei gaan we in gesprek met de ondernemers via de VOG Academy en op 8 mei met omwonenden en andere geïnteresseerden. Beide avonden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur. Bent u zich vergeten op te geven? Meld u dan alsnog aan via dombosch@geertruidenberg.nl of via www.academy@vog.nl .

Met vriendelijke groet,

Margreet Coort- de Leeuw
Beleidsmedewerker R.O.

Sabine van der Hulst
Bestuurslid VOG Academy