VVV: Nieuwe Welkomstborden

De gemeente Geertruidenberg presenteert zich toeristisch als ‘Vestingstad aan De Biesbosch’.

Op basis van de door de gemeenteraad in december 2015 vastgestelde toeristische visie en uitvoeringsplan presenteert de gemeente Geertruidenberg zich toeristisch als ‘Vestingstad aan De Biesbosch’.
De werkgroep ‘Huisstijl’ van het Toeristisch Platform Geertruidenberg heeft daarom in 2017 een nieuw toeristisch beeldmerk en huisstijl ontwikkeld. Vanaf dat moment is de werkgroep direct aan de slag gegaan met allerlei toepassingen van dat beeldmerk en die huisstijl en wordt daar ook nu nog volop aan gewerkt.
Zo zijn er op 5 juli op twee plaatsen in de gemeente nieuwe welkomstborden geplaatst. Ze verwijzen naar de website van de VVV waar alle toeristische informatie over de gemeente Geertruidenberg te vinden is. Deze borden vervangen op die beide locaties de verouderde evenementenborden. Op nog twee andere locaties zijn die borden inmiddels ook verwijderd en worden in de komende tijd op initiatief van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en de gemeente vervangen door digitale informatieborden.

Bron: VVV Geertruidenberg