Walk&Talk: Dé koffiepauze voor werkzoekenden

De bijeenkomst is in de bibliotheek Theek5 op dinsdag 7 augustus om 10:00 uur met Jules de Nijs, voorzitter Stichting Netwerk 55+.

Bibliotheek Theek 5 Raamsdonksveer is in juni 2018 gestart met de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk. Dé plek waar jij als werkzoekende je ervaringen uitwisselt. Zo kun je anderen inspireren en zelf nieuwe energie opdoen. Iedere maand wordt er een ander thema behandeld. Dus meteen nieuwe kennis opdoen om zo met een frisse blik in beweging te blijven.

Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie tijdens Walk&Talk. Iedere eerste dinsdag van de maand ben je welkom in Bibliotheek Raamsdonksveer. Het programma gaat om 10.00 uur van start. Het eerste halfuur behandeld een gastspreker een specifiek thema en daarna kan de koffiepauze beginnen. Hét moment om vragen te stellen over zaken waar jij tegenaan loopt en voor het geven en krijgen van advies en tips van je collega’s.

De eerstvolgende Walk&Talk bijeenkomst is op dinsdag 7 augustus met als gastspreker: Jules de Nijs, voorzitter Stichting Netwerk 55+. Meer informatie?  Lees onze Flyer.

Zien we jou ook tijdens dé koffiepauze voor werkzoekenden?
Kijk voor meer informatie op www.theek5.nl/walkentalk.

Bron: Bibliotheek Theek 5
Keizersdijk 30, Raamsdonksveer
Contactpersoon Sharon de Hart