Welk bedrijf is het meest MVO?

De gemeente en de VOG stimuleren verantwoord ondernemen en reiken de MVO-prijs Geertruidenberg 2015 uit. Wil je als bedrijf een voorbeeld zijn? Wil je laten zien wat het bedrijf doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Geef jezelf op!

Deelname is mogelijk voor ieder bedrijf gevestigd binnen de gemeente Geertruidenberg.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector.

De gemeente, ondernemersvereniging VOG, Millenniumwerkgroep Geertruidenberg en Switch willen dergelijk ondernemen binnen de regio stimuleren. Daarom hebben zij de MVO-prijs in het leven geroepen. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen. De MVO-prijs vervangt de ondernemersprijs Geertruidenberg die de afgelopen jaren werd uitgereikt door gemeente en VOG.

Grijp deze kans: geef je (eigen) bedrijf op voor de MVO-prijs Geertruidenberg 2015. Of nomineer een ander bedrijf dat de prijs volgens jou verdient. De winnaar van de MVO-prijs ontvangt naast de MVO Award een uitgebreide reportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit én het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeente Geertruidenberg noemen.

Het aanmeldformulier en de voorwaarden zijn te vinden op www.mvoprijs.nl (kies voor Geertruidenberg). Let op: de inschrijfperiode sluit op 22 maart aanstaande!