Werkzaamheden Gangboord fase 2

Maandag 16 oktober start fase 2 : het aanleggen van nieuwe bestrating, beplanting en het vervangen van de openbare verlichting.

Eind september startte aannemer Schapers & Zn. B.V. met de herinrichtingswerkzaamheden van het project Gangboord in Raamsdonksveer. Het project is opgedeeld in zes verschillende fasen. De werkzaamheden van fase 1, die plaatsvinden in de Hoofdstraat vanaf huisnummer 29 (zijkant Bruna) tot aan het Gangboord, ronden we vrijdag 13 oktober af. Maandag 16 oktober start fase 2 van het project. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het aanleggen van nieuwe bestrating, beplanting en het vervangen van de openbare verlichting.

Parkeerplaats Rietaak
In fase 2 gaan we aan de slag op de parkeerplaats in de Rietaak (bij de Albert Heijn). De werkzaamheden op de parkeerplaats zijn opgedeeld in twee delen. Het eerste deel van de werkzaamheden voeren we uit van 16 oktober tot en met 7 november (fase 2). Het tweede deel staat gepland van 8 november tot en met 1 december (fase 3). Hierdoor blijft altijd één deel van de parkeerplaats vrij om te parkeren.

Gangboord
In fase 2 voeren we ook werkzaamheden uit in het Gangboord. Het gaat hier om het deel vanaf de Haven tot aan de parkeerplaats in de Rietaak. Om de werkzaamheden goed en veilig uit te voeren, sluiten we het werkgebied volledig af. Er komt een omleidingsroute voor doorgaand verkeer. De omliggende panden blijven te voet bereikbaar. Met de ondernemers maakt de aannemer aparte afspraken over o.a. de bereikbaarheid voor leveranciers. Deze werkzaamheden staan gepland tot en met woensdag 7 november. Voor de planning zijn we wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

Contact
Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Dan kunt u terecht bij Kevin Couweleers van Schapers & Zn. B.V. via 0162-512551. Voor andere vragen over het project is Arend Krijger van de gemeente Geertruidenberg uw aanspreekpunt. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0162. Kijk voor het definitieve ontwerp, de fasering en de actuele informatie op de projectpagina. U kunt ook op de hoogte blijven via de Facebookpagina herinrichting Gangboord en Hoofdstraat Raamsdonksveer.

Bron: Gemeente Geertruidenberg