Wielerronde van Raamsdonksveer

Op zondag 25 juni zijn er in Raamsdonksveer (in het centrum) vanaf twaalf uur diverse wielerwedstrijden (Funklasse, Nieuwelingen, Elite vrouwen/Beloften, Amateurs) en een Dikke Banden Race, waar circa 80-100 basisschool kinderen aan meedoen.

 

Bron: WTC De Pionier

waar circa 80-100 basisschool kinderen aan meedoen. Dit trekt altijd enorm veel publiek. Tevens is in dat weekend de zgn “Veerse” Kermis.

We geven graag de mogelijkheid aan de lokale ondernemers, filiaalbedrijven en bedrijven om zich hier te presenteren. Ondernemers kunnen dit op verschillende manieren doen en aldus het evenement sponsoren.

Voor € 200,– euro het logo van de ondernemer op het doek achter het podium, tevens worden dan de naam en de informatie die de ondernemer graag wil overbrengen, meerdere keren, onder de aandacht van het publiek gebracht door de speaker, het logo en boodschap komt op de Facebook pagina van de Wielerronde van Raamsdonksveer en in het programma boekje.

Voor € 150,– euro, komt het logo in het programmaboekje en wordt de naam van sponsor en boodschap diverse keren omgeroepen door de speaker en wordt op de Facebook pagina geplaatst.

Voor € 100,– euro komen de gegevens op de Facebookpagina en door de speaker onder de aandacht gebracht.

Ook is het mogelijk het logo en op een dranghek doek/banner te plaatsen. 2 doeken kost € 100,– euro en bij 1 doek zijn de kosten € 75,– euro, alle extra doeken kosten € 50,— per doek. Natuurlijk zal de naam en informatie ook weer regelmatig door de speaker onder de aandacht van het publiek worden gebracht.

Zie bijlage: Pamflet Sponsering Wielerronde

Met vriendelijke groet,
Peter de Vries
Stichting Wielerronde van Raamsdonksveer
peterhennie@gmail.com
06-5499 4948