Woodstock in Geertruidenberg als opvolger Pinknick

Na de kruipwedstrijd zint Sjaak de Hoogh op een opvolger van ‘zijn’ Pincknick ( Pinkpop en picknick).

Om 50 jaar Woodstock te vieren brengt Warner Bros. Pictures de gelijknamige muziekdocumentaire eenmalig terug in de Nederlandse bioscoop voor een speciale vertoning. Het betreft de ‘Director’s Cut’ van de film met een speelduur van 3 uur en 44 minuten, inclusief een intermission (pauze). De documentaire bevat unieke sfeerbeelden, interviews en natuurlijk veel muziek. © Warner Bros. Pictures

Het kon niet uitblijven: na het succes van de kruipwedstrijd in Geertruidenberg een paar weken geleden, met onder andere een optreden van Kaz Lux, zint Sjaak de Hoogh op een opvolger van ‘zijn’ Pincknick ( Pinkpop en picknick).

Het idee voor volgend jaar met Pinksteren: een evenement in de Woodstock-sfeer.

Een nieuwe variatie op het hippie-thema die alleen mogelijk is with a little help from my friends, aldus organisator De Hoogh op zijn Facebookpagina. Zoals plaatselijke muzikanten die artiesten als Joe Cocker en Jimmy Hendrikx vertolken.

Ook denkt hij aan een openluchtbioscoop met de Woodstockfilm, een hippiemarkt en, uiteraard, een nieuwe kruipwedstrijd. Ook hoopt hij op een kampement van de Bergsche Battery op het Bolwerkveld.

Bron: BN De Stem – Marja Klein Obbink 30-07-19