Zaterdag 6 oktober: De Energiemarkt GENiaal

GENiaal staat voor Geertruidenberg Energie Neutraal. Samen werken aan een duurzame toekomst in de Gemeente Geertruidenberg.

Een initiatief van de VOG.

Wat doet GENiaal
GENiaal is een werkgroep, ontstaan vanuit de VOG, en bestaat uit verschillende partners die zich gezamenlijk inzetten voor een duurzame en energieneutrale toekomst voor de gemeente Geertruidenberg. We bieden een platform voor duurzaamheidsinitiatieven binnen onze gemeente en zetten ons actief in om bij de lokale ondernemers duurzaamheid, CO2-reductie en een energieneutrale toekomst op de agenda te krijgen.

Wat willen we bereiken
Ons doel is het realiseren van een energieneutrale gemeente. Eén van de middelen waar we mee starten is het creëren van bewustzijn bij ondernemers door te informeren en inspireren. Dit doen we met de organisatie van het Weekend van de Energie, waar we inspiratie, lokale en regionale kennis en aanbod op het gebied van duurzaamheid laten samenkomen.

Heeft u als ondernemer wat te bieden op het gebied van Duurzaamheid?
Meldt u dan aan als standhouder op de Energiemarkt op het Dongemond College en informeer inwoners en ondernemers over uw mogelijkheden voor een duurzame toekomst.
Op zaterdag 6 oktober 2018 is de een groots opgezette EnergieMarkt bij het Dongemondcollege.

Heeft u interesse in deelname aan de EnergieMarkt als standhouder? Maak dat kenbaar via de  aanmeldpagina op de website www.GENiaal.nu.

Bron: Bestuur VOG