Zijn de STAND UP – DEELNEMERS er klaar voor?

Over een kleine week wordt de eerste VOG Stand Up netwerkborrel gehouden. Donderdag 23 november van 20.00 tot ± 23.00 uur bij De Stek.

Drie bedrijven hebben slechts 11 minuten om hun bedrijf te presenteren. Daarna bepalen de aanwezige VOG – leden de winnaar. Hoe staat het met de voorbereidingen en de zenuwen van de deelnemers?

Sabine van der Hulst van Raeda Coaching & Ontwikkeling klinkt ontspannen aan de telefoon: “Ik ben uiteraard gewend om voor een groep te staan. Op de dag zelf zal er best een beetje gezonde spanning ontstaan. Ik zal mijn presentatie zo naturel mogelijk – gewoon als persoon die ik ben – houden. Waarschijnlijk met een kleine,praktische oefening erin”. Sabine is wel een beetje bevreesd voor de jurering, die door de VOG is bedacht: “Stel je voor dat je niet wint. Ik heb wel even nagedacht over het mogelijke afbreukrisico”.

Collega – deelnemer Christiaan Hakkesteegt van Alfa Accountants en Adviseurs is ook al ver met zijn voorbereiding: “Ik heb met een collega gespard over de inhoud. We hebben de beschikbare tijd in kleinere blokjes verdeeld. Het 75 – jarig jubileum van Alfa en enkele fiscale eindejaarstips zullen er zeker in zitten. In het komende weekend geef ik de klap op mijn presentatie”. Heel slim informeert hij achteloos naar de aanpakken van de overige bedrijven ! Waar uiteraard niet op wordt ingegaan!

Else Schepers van Time Out Tours krijgen we niet aan de telefoon. Eigenlijk logisch, gezien de aard van haar bedrijf. Dit keer bezoekt ze een beurs in Zuid – Spanje. Wellicht dat ze volgende week hierover nog iets in haar presentatie kan verwerken.

Eerste VOG Stand UP Netwerkborrel: donderdag 23 november a.s. Van 20.00 tot ± 23.00 uur. Locatie: ‘De Stek’, Kerklaan 19b in Raamsdonksveer

Tot ziens bij De Stek.

Kom je ook?
Klik dan hier